Historiek

In het jaar 2000 werd een software oplossing op maat gemaakt voor de HR afdeling van een middelgrote onderneming (persagentschap Belga), met als doel: "eenvoudigere en kwalitatief betere communicatie aan de verzekeraars".

Hiervoor werd een software gemaakt die maximaal gebruik maakt van de gegevens uit het payroll en/of ERP pakket, zodat dubbele encodering wordt vermeden.

Al snel won het idee veel interesse op de Belgische verzekeringsmarkt, wat leidde tot een intensieve en langdurige samenwerking met deze maatschappijen. Zo kon aan werkgevers een oplossing worden aangeboden, die ondersteund werd door de verschillende verzekeringsmaatschappijen.

Na opstart in 2001 is de Assusoft software gaandeweg uitgegroeid tot een referentieproduct op de verzekeringsmarkt, met meer dan 200 klanten!

Veel van onze huidige klanten (Belga, Recticel, Atlas Copco, …) werken reeds van in het prille begin met Assusoft N.V. samen.

Om de gestage groei verder te ondersteunen beschikt Assusoft N.V. over een team van ± 14 gespecialiseerde en hoogopgeleide medewerkers met zowel een universitaire, economische, actuariële als IT-technologische achtergrond.

^